Friday, December 14, 2007

ΥΠΝΟΣ.

Ένα αγαθό που όποιος καταφέρει να το βγάλει σε χαπάκια ή σε μπουκάλια (τα υπνωτικά δεν μετράνε) θα γινόταν πλούσιος......πολύ πλούσιος...... και κατά ένα μέρος θα γινόταν πλούσιος και από μένα.

Έχω πολύ καιρό να γράψω και πολλά πράγματα να πώ.........

....αλλά σήμερα θα σας πω για την παγκοσμιοποίηση, και το πως έχει φτάσει πλέον σε άλλα επίπεδα.....πολύ μακρυνά και ανεπιστρεπτί.

Δεν θα μιλήσω για τα United Colours of Benneton μαϊμού που φοράνε οι κυνηγοί μαϊμούδων στην Κένυα ούτε για τα φαγητά που τρώγονται πλέον λόγω όρισμένων τύπων σαν τον Μαμαλάκη, φαγητά τύπου "Λαχανοντολμάδες με κάρυ" και "Αρνί σούβλας με σάλτσα τζίντζερ" και άλλα τέτοια.

Θα σας μιλήσω για τον ξάδερφό μου, τον μικρότερο Ζηνοβιάδη σε ηλικία.

Ο Ζηνοβιάδης αυτός, Μπάμπης για την συνέχεια, είναι όπως όλοι εμείς οι Ζηνοβιάδηδες....λίγο σκούρος....ή μάλλον αυτός είναι λίγο παραπάνω....βασικά είναι πολύ σκούρος.

Είναι ψιλόλιγνος όπως όλοι εμείς οι Ζηνοβιάδηδες......κάποτε ήμασταν.

Έχει έντονη μύτη και είναι και ομορφόπαιδο, αναμενόμενο άλλωστε.

ΑΥΤΟΣ Ο ΨΙΛΟΛΙΓΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....

Με στολή και με γενειάδα άσπρη και με φάτσα σαν κασκόλ του ΠΑΟΚ (ασπρόμαυρη ρε κόπανοι που δεν καταλαβαίνετε κιόλας).

Σε τι παιδάκια όμως;

Σε Φιλανδάκια...... σε αυτά από την χώρα των οποίων προέρχεται αυτός ο Άγιος Βασίλης που μας λανσάρανε με κόκκινη σωβρακοφανέλλα και κοιλιά και τέτοια.....

Άντε τώρα να εξηγήσεις στα Φιλανδάκια γιατί ο Santa είναι πιο σκούρος φέτος και γιατί οι Τάρανδοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα........

Σκούρος Santa Clauss me ελληνική προφορά στα Φιλανδικά του.

Να δω και Ινδό να κάνει τον Βίκινγκ σε ταινία εποχής και αυτό ήταν.....

No comments: