Tuesday, September 18, 2007

Εκλογές...έ...κλογές...έ...και;

Έχουμε 2 μέρες από το τέλος των εκλογών αστραπή και είπα να σχολιάσω και εγώ.

Ήταν οι εκλογές άσπρος σίφουνας όπου δεν καταλάβαμε πότε έγιναν, γιατί έγιναν, πως έγιναν και γενικά αν έγιναν.

Η κυβέρνηση παρέμεινε ίδια, το Πασοκ συνεχίζει να τα έχει χαμένα και λέει να "χοντρύνει" το παιχνίδι (χαζό λογοπαίγνιο με νέο πρόεδρο τον Ε. Βενιζέλο που όμως οι δηλώσεις του λένε ότι θα ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ οποιονδήποτε αντίπαλο (πιο χαζό λογοπαίγνιο)), ο Αλαβάνος ψάνει χώρο για καινούργια γραφεία γιατί με τόσους βουλευτές δεν χωράνε πλέον στο δυάρι που είχε, η Παπαρήγα δεν μπορεί να καταλάβει που κρυβόντουσαν τόσα χρόνια τόσοι αριστεροί και ο Καρατζαφέρης ούτε εκατόγχειρας να ήταν γιατί πήγε "χέρι-χέρι" 3,8% και βάλε νομίζω.

Η ΝΔ είναι ικανοποιημένη αν και κατάφερε τις 162 έδρες να τις κάνει 152-153..... (αυτούς που χαίροντε έχουμε να διευθύνουν και τα οικονομικά της χώρας και να βγάλουν και προυπολογισμό. 162 χειρότερο απο 152 για αυτούς....ΗΜΑΡΤΟΝ), το Πασόκ χαίρεται για την ήττα γιατί θα γίνει και καλά καλύτερο με νέο αρχηγό (αν έβγαιναν τρίτοι θα πανυγήριζαν πιό πολύ;) και οι λοιποί ετοιμάζονται να έχουν περισσότερο χώρο στην βουλή για να απλώνουν τα πόδια τους, ενώ θα πάρουν και πουλμανάκια πλέον για να κουβαλάνε τους βουλευτές....

Και εμείς τα ίδια, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και θα το δείτε....

Στο μόνο που ελπίζω είναι να δούμε λίγο θέαμα στην βουλή και σούμο (λεκτικό και ρητορικό τουλάχιστον) μεταξύ του Βενιζέλου και του Καρατζαφέρη (πολλά κιλά μιλάμε).

Το σύνθημα είναι πλέον ένα :

ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ!

(που να τολμήσει ο Καραμανλής να βάλει καινούργια πρόσωπα τώρα υπουργούς; Θα τους φάνε οι άλλοι με τα κρομυδάκια (τα παιδιά του Κρομύδα είναι αυτά)).

No comments: