Wednesday, May 30, 2007

98 τόννοι / 20 γραμμάρια =;

= 4900000 κουτάκια μπύρας που περισυνέλεξε ο δήμος Αθηναίων μετά την "μαγική" βραδιά του Τσ. Λ.

Και ΕΓΩ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ κατέβηκα στην Αθήνα την Πέμπτη, μία Αθήνα που ήταν γεμάτη από Άγγλους τουρίστες με φανέλα της Λίβερπουλ και κουτάκια μπύρας στο χέρι (τα οποία σε λίγο θα τα πετούσαν κάτω αλλά γουάτ δε φακ, έτσι γουστάρουμε) να τριγυρνάνε στα αρχαία (οι Ιταλοί που ήταν μα την αλήθεια;), μία Αθήνα που πραγματικά μύριζε μπυρίλα και βαρβατίλα από όλους αυτούς τους άντρες που κατέβηκαν εκεί, μία Αθήνα που έδινε υποψηφιότητα για την πόλη της Κρεστ και της Κολγκέιτ με τα τόσα χαμογελαστά πρόσωπα στους δρόμους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ! Αυτοί που χαμογελούσαν ήταν οι ταξιτζήδες, ο Πάρης και οι περιπτεράδες και όποιοι άλλοι κατάφεραν να έχουν ένα μερίδιο στην "αρπαγή της ωραίας Ελένης" που συντελέστηκε την προηγούμενη βραδιά...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά από την συνάντηση που είχαμε στο ξενοδοχείο σχετικά με κάτι εργάκια και συνεννοήσεις (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΗΝΟ ΜΕΓΑΛΕ ΕΡΓΟΛΑΒΕ.......Γεια σου και σένα), έπρεπε να πάμε στο αεροδρόμιο, οπότε και πήραμε ταξί (δεν φταίω εγώ, εγώ ποτέ δεν θα έπαιρνα γιατί πραγματικά συμπαθώ τους ταξιτζήδες και ελπίζω να βγουν τσόντες για τα ΤζιΠιΕς που έχουν με τις οθόνες και να πάνε να στουκάρουν πουθενά, κατά προτίμηση παρασέρνοντας και κάνα δικηγόρο στην πορεία), αφού έτσι ήθελε ο Γιάννης και στο φινάλε πλήρωνε.

Σταματάει λοιπόν μία μερσεντες μπροστά μας με έναν τυπάκο που έμοιαζε με τον ρομπέν των δασών (με τον Έρον Φλυν και όχι τον ξενέρωτο τον Κοστνερ) αλλά αφού είχε περάσει πολλά χρόνια με τον παπά πίνωντας και ξενυχνώντας.

- Που πάνε τα παιδιά; και σκάει ένα χαμόγελο ευτυχίας και αγαλλίασης τύπου "είμουν και εγώ στο κότερο και δεν έμεινε χάπι που να μην δοκίμασα".
- Αεροδρόμιο και γρήγορα (πάντα ήθελα να το πω αυτό).

Εμείς κοιτούσαμε αριστερά και δεξιά ενώ ο ταρίφας δεν μπορούσε να κρατηθεί και αφού δεν του μιλούσαμε, άρχισε να πειράζει διάφορες στον δρόμο (γεια σου κοπελλάρα μου, γεια σου άγγελε μου, γεια σου Μπάμπη (αυτός ήταν φίλος του συνάδελφος), γεια σου μοντέλλο, γεια σου .....γεια σου........ μέχρι που μετά την τέταρτη ξανθιά δεν άντεξε και είπε την ατάκα.................................................................

Από πού είστε παιδια;

Αυτό ηταν λέω, μας την πέσανε. Σκέφτηκα να πω από την ανατολική μποτσουάνα αλλά σύμφωνα με την εμπειρία μου με τους ταξιτζήδες, θα έπρεπε να πει ότι κάποια σχέση είχε με εκεί και αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε μας οδηγούσε ένας τύπος που είτε το πέος του είχε μέγεθος σαν λουκάνικο χωριάτικο, είτε μας έβλεπε σαν λουκάνικα χωριάτικα.

-Απο Θεσσαλονίκη είπε ο Γιάννης ενώ εγώ κρατιόμουν να μην τον πνίξω...........

ααααααααααααααα....η γυναίκα μου είναι από εκεί........και κάπου εκεί χάθηκα σε έναν μονόλογο 30 λεπτών για το πως είναι παντρεμένος με την γυναίκα του 30 χρόνια αλλά δεν μπορεί να την δει πλέον ερωτικά (να την πειράξει όπως είπε) γιατί δεν μπορείς να πειράζεις την αδερφή σου, την τελευταία θεωρία για το ποια είναι η σωστή ηλικία για γάμο, τι έκαναν οι Άγγλοι κρατώντας τα 20€ στο χέρι για να τους πάρουν οι ταξιτζήδες και να κάνουν διαδρομή αξίας 5 € (ενώ οι ταξιτζήδες είχαν μάθει όλοι το "τουεντι ΙΤΣ" σε ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών που τους είχε κάνει ο σύλλογός τους, το τί έκαναν οι Ιταλοί με το 20€ στο χέρι (ναι έκαναν τα ίδια αλλά εγώ τα άκουσα 2 φορές....) και άλλα τέτοια μέχρι που ξαφνικά άκουσα ένα αεροπλάνο να απογειώνεται και ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

Και του δώσαμε και 30 € του καριόλη.................................

ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ


ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ........

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.................


Καλησπέρα σας...........

6 comments:

Unknown said...

8eos tragelafos ta3itzhs a8hnaios (mono ekei): mas phre apo peristeri, (phgainame president nomizw) kai meta apo swreia atakwn styl "ma ti gamhsi" kai "gamw to sympan" kai "oi poutanes (oi gynaikes) ftaine" -tou eixe parei to spiti h gkomena or something- kanei to super-8eiko!!: STAMATAEI sthn akrh tou dromou se fanari (otan stamathse htan kokkino), bgazei MPLOKAKI KAI STYLO (to fanari exei anapsei prasino) kai shmeiwnei plhrofories apo akyro ENOIKIASTHRIO STHN KOLONA!!!!! meta ap'auto h ataka "ma KALA de blepei oti kanw synexeis staseis" (ston aganaktismeno typo apo pisw pou kornare ton malaka tarifa mprosta tou pou stamataei synexeia de3ia na parei diplokoursa) den mas ekane kamia ais8hsh (parolo pou eixan prhstei kai mas t@@ mas me tis "synexeis staseis" tou malaka ta3itzh o opoios mallon nomize pws odhgouse sxoliko...) - en telei, kai meta apo kati anamesa se rally acropolis se pezodromo me glastrakia kai diadromh slalom (eutyxws xwris diplo toloum) anamesa se pezous gia na kopsei dromo giati eixame arghsei (!!),... (drumroll): mas afhse 3 tetragwna parakatw ap'ton proorismo mas giati den tou bghke to shortcut! hmastan mazi me ton majio kai katebainontas ap'to ta3i prospa8ousame na katalaboume ti akribws eixe ginei.. toulaxiston mou emeine h istoria na th grafw sto gay blog tou zinou!! :D

ZiNOS said...

Filippidi ESY eisai gay, mhn mperdeyese :P

Unknown said...

oi italoi, vre poulaki mou ws pragmatikos mesogiakos laos, ekanan amesws blend in with the surrounings. hence den tous phrame prefa. kai oso gia th slalom diadromh tou fil exw thn entypwsh oti mallon einai toloup kai oxi toloum. auta.
kalhnuxta sas.
malakes.

Unknown said...

bre filippidh mou ftaei o zinos meta pou se leei gay??????? milas gia slalom kai to prwto pou sou rxetai sto mualo einai to "toloum"??? oute o kwstalas sto pagkosmio kallitexnikou patinaz de 8a ekane tetoia perigarfh:0)

Unknown said...

opa opa gia na mhn mperdeuomaste:
o ZiNOS einai G-A-Y.
twra ti leei meta gia na swsei tis entypwseis de mas afora :)

p.s.: h anafora sto toloum einai gay.

p.s.2: o stalikas pou me dior8wse kiolas mhpws einai ZUPAGAY?!

ZiNOS said...

Ο Φιλ που στις 23:30 την Κυριακή απαντάει είναι G(amiemai) A(po) Y(povryxio).

Τώρα αν δεν ξέρει τις φιγούρες στο καλλιτεχνικό πατινάζ, αυτό δεν κάνει τον Σταλ γκέι που τις ξέρει αλλά κάνει τον Φιλ Ανήξερο Γκευ....