Monday, June 25, 2007

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ! (λέμε τώρα)

Είναι φανερό ότι είναι η ιδέα σας και δεν έχει καθόλου ζέστη και θα πεθάνουμε όλοι σε μερικά χρόνια λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε όσα περισσότερα δάνεια μπορείτε και να τα φάτε τα λεφτά γιατί σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν ούτε τράπεζες ούτε τίποτα.

Θα μου πείτε : Στην Αφρική δεν κάνει πιο πολύ ζέστη, αυτοί πως ζουν και εμείς θα πεθάνουμε;

Αυτοί και που ζουν δεν έχουν τράπεζες αλλά δικτατορίες, εμφυλίους και ασθένειες καθώς και διάφορους ηθοποιούς του Χολιογουντ που τους πρήζουν, όπερ σημαίνει ότι η συμβουλή μου για την τράπεζα ακόμα ισχύει......και επίσης, είναι ΜΑΥΡΟΙ!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η μεγάλη τσαπού των μαύρων μπορεί να χρησιμεύσει σαν την καμπούρα της καμήλας και να βοηθήσει τον κάτοχο να αντέξει θερμοκρασίες και έλλειψη νερού. Για αυτό και επιζούν οι μαύροι σε τέτοιες θερμοκρασίες.

Πως ζουν τότε οι μαύρες μου λέτε αφού δεν έχουν τσαπού; Ε βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει για να καταλάβετε ότι με τον καιρό η Αφρική, ή μάλλον καλύτερα ο γυναικείος πληθυσμός πάσχει από πηγαδομουνίαση (ε με τέτοιες τσαπούδες τόσα χρόνια.....έχει και αντίλαλο εκεί μέσα) και εκεί μέσα μαζεύεται υγρασία και δροσιά και επιζούν και αυτές.......... Και οι γκευ στην Αφρική επιζούν αλλά αυτοί κάνουν επιβίωση του κόλου......

ΟΠΟΤΕ..................ο πρώτος που θα φύγει από την ζέστη θα είναι ο Φιλιππίδης και δεν έχει και πολλές μέρες ακόμα αν κρίνω από αυτά που λέγονται για το επιβλητικό του πέος..........

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ......

Καλή σας μέρα.

1 comment:

Anestis said...

Den kanei kryo stin Ellada
Kryo den ekane poteeee!